Co se dělo a co bude dít

18.12.2012 21:49

Milé Mrkve, sice se zpožděním, ale přeci! Děkuji za vydařený večírek, jsem ráda, že:

- od adventního věnce nechytil barák
- sousedi nekomentovali opakovaný pěvecký nácvik písně Cesta
- Ajwan neujelo auto do rokle
- Džek přes mě v noci neházel nohu 
- Huli chrápala vedle v pokoji
- nikdo neblil (teda snad)

 

Jako hlavní myšlenku našeho setkání bych chtěla vyzdvihnout Skalíkovu posvátnou větu "Věděla jsem všechno, akorát to nesedlo". Význam mé poznámky v chytném telefonu "Anous má idrost" si již nepamatuji. Ech...pomůže někdo? 

Vzhledem k rychlému rannímu úprku jsem se s některými z Vás nestihla ani rozloučit, tedy alespoň takto virtuálně vám děkuji. Aby ale nezůstalo jen u vzpomínek na kalbu, rády bychom s Kva zopakovaly nějaké závěry, které jsou ze šůze evidentní.

 

"TO" hlavní je velmi pozitivní, tedy "táhneme tu káru dál". Blbý je, že už nás na to není dostatek, takže hrozí, že se sedřem, než ji vůbec rozjedem. Je potřeba, aby se tedy každá z nás zamyslela, jak moc se bude příští sezónu angažovat. V zásadě vyplývá, že máme pár stabilních hráček - vedle Týnky je to Adél, Eliška, Anous, Petrásek, Skalík, Naty (?). Jestli se ještě někdo hlásil na 100% úvazek, moc se omlouvám, že jsem pozapomněla. Následuje sekce 50 na 50 - Pelda (půlroční dovolená, pak určo budu), Johan, Huli (čtvrtroční dovolená, pak určo bude), Káka, Kva, Biža, Ajwan. Háňu bereme jako hasící jednotku, Micinu jako záskok v průseru. Pičulindu poprosím, aby se do konce roku rozhodla, jestli svou budoucnost ještě s námi spojí.

 

Abychom vůbec mohly uvažovat o nové sezoně, je potřeba (vzhledem k výše uvedenému) sehnat nějaký dorost. Káka již zjišťuje Gábinu Brummelovou (vyjádří se do března), já jsem zkoušela holky z Meteoru (bohužel všechny schopné vloni stáhlo Tempo), Kva zkouší Krimču (vyjádří se do konce roku).

Ke zvážení také padla změna hřiště, můžeme se tedy poptat na podmínky u našich soupeřů? Eli, můžeš prosím oslovit Tomíka? Skalíku, mohla bys Gábu? Další dobrovolnost je rozhodně vítána. S tím se také nese návrh na rozložení tréninků - 1. trénink na FTVS, 2. trénink na Krči (prosím Skalíku, jestli na sebe vezmes roli styčného důstojníka s Gábou, mohla by ses ho zeptat i na toto?).

 

Čas na stanovení cílů pro další sezonu ještě nenastal (mnoho z nás by mohlo do dubna zapomenout). Jejich znění bude vyhlášeno po Novém roce, kdy si je každá zapíše do svých análů (kdo si zapsat neumí, bude mu zapsáno). Po Novém roce budou také vyhlášeny termíny tréninků, zatím prosím dodržujte psychickou a společenskou přípravu.

 

Takže babs, užijte si Vánoce, pokud možno relaxujte, pijte s mírou a all the best do Nového roku. A kdo by si chtěl zavzpomínat, může juknout na fotky z akce.

-pelda s přispěním Kva-

Diskusní téma: Co se dělo a co bude dít

Datum: 04.01.2013

Vložil: B.G.

Titulek: Pro srovnani - pronajem Tempa

Zdar a silu v novem roce!
Diky dodatečné Peldě za zápis!!!
Bizo, vítej, to je supr! Přijímám tímto ráda přejmenování na B.G., aby již nedochazelo k nepřesnostem s háčkem.

Plním ukol: TEMPO chce 1800 Kč za 2 zapasy (900 Kč za jeden). Co se týče kvality, neumim posoudit, ale vim, že planuji vyšší investici do vylepšení nejdříve za rok.

A jak jsem již psala, není to pro mne vůbec lehké, ale k 50% účasti se upřímně tak dobrému týmu nemohu zavázat (mistička vah s antidůvody je po svátcích zas o něco těžší..).

Štastný rok se 13kou!!!
B.G.

Datum: 19.12.2012

Vložil: Kva

Titulek: doplnění

Čau mrkve,

k Peldině zápisu ze šůze doplňuji toto: Skalíku, s Gábou asi nic nerozjížděj, myslím, že už v Krči nefiguruje a mezitím jsem zkontaktovala přes Haka Benyho takže čekám na ceník, resp. jaké by byly fin. podmínky zápasů na Krči. Dále Adélka ve spolupráci s B.G. zkusí zjistit podmínky na Tempu a já zkusím zjistit Rachotín. Anousku, zkusíš, prosím, zjistit Kotlářku?

Termín "nepovinné" akce běžky/pěšky v Jizerkách (Bílý Potok u Kva) je: 22.-24. 2. 2013.

Ohledně účasti na zápasech se zkusíme vrátit k systému: Jack (pokud bude dál v akci, případně jiná mrkev) posílá v pondělí před hracím víkendem avízo, účast potvrzujeme vedoucí a vedoucí nám před víkendem pošle info na koho se můžeme těšit.

Pokud si ještě na cokoli, co na šůzi ohledně příští sezony padlo, vzpomenete, nebo vás napadne něco nového, pište, doplňujte.

Pa pa Kva

Datum: 18.12.2012

Vložil: Anous

Titulek: Doplnění

Byl to odrost :-) Takže téměř dorost :-)

Datum: 19.12.2012

Vložil: Bíza

Titulek: Re: Doplnění

Zdar babs! Jsem teda spíš hodně tmavej odrost než dorost, ale někam mezi pade až šede bych se mohla pokusit zařadit k oji... Bíza

Přidat nový příspěvek