Final 4 je naše - SoftiBůh to viděl

13.08.2012 11:13

Vzhledem k našemu perfektnímu hernímu výkonu, spokojenosti diváků na tribunách i doma u televizních obrazovek, postoupil náš tým do Final Four!

Víkendového turnaje se zúčastnilo celkem 10 elitních týmů, tedy čekalo nás 5 zápasů. Jak už bývá dobrým zvykem, sobotu i neděli jsme hrály první zápasy hned od 9 hodin od rána, v sobotu jsme končily jako poslední po 20 hod. Díky teamového psychologovi nás tento fakt nevyvedl z míry, natož z dobré formy a tak jsme sobotu hladce zvládly. Vzhledem k nabíté střídačce (2-3 hráčky) jsme se každá bála vystřídání za neuspokojivé výkony. Proto jsme do toho šly natvrdo - na sbírání ulejvek, na chytání luftů, na zkoušení nestandardních herních situací...to vše jsme si krásně vyzkoušely a ujistily se, že i tyto fígle můžeme použít do nadcházejícího play-off.

I výkon na pálce byl jednoznačný - nedáš ty, nedám ani já. Toto heslo občas porušilo pár nadšenců, kteří se snažili urvat a hodit nás do laufu. To jsme ale včas a s jistotou vždy zarazily.

V neděli jsme si to jasně před zápasem řekly (vo co tady jako de), pak se to ovšem nějak zvrtlo. Nicméně i když se neděle nevydařila, SoftiBůh jasně dal najevo, koho si ve Final Four přeje. Tedy dámy, jdeme do toho!

-pelda-