Indoor turnaj ve znamení stříbra

12.02.2013 18:53

Mnoho z nás se ještě nestačilo vzpamatovat z konce loňské sezóny a ejhle....máme tu další kolo soutěže "Mrskám, mrskáš, mrskáme".

Los nám opět přál, první zápas letošní sezóny nás čekal od 21,30 v pátek v Bohnicích (výstižné místo pro začátek sezóny). Naštěstí většina z nás nepracuje, a tak jsme se mohly v pohodlí domova u seriálů a telenovel připravit na večerní utkání. Elitní Mrkvová desítka vyběhla těsně po deváté k prvnímu letošnímu zápasu proti Tempu. Posíleny o oporu Šárku (díky za tu dokonalou přípravu Aranky a Adélky tvrdými míči) jsme smetly soupeřky po hodině hry 2:0.  Nominace do hry proběhla na základě demokratického (nebo anarchistického?) principu "napiš svou kamarádku kam chceš". Naštěstí zůstal zachován duch soudnosti a všechny jsme hrály na svých obvyklých postech.

 

V sobotu jsme nastoupily celkem ke 3 zápasům. V 11 hodin jsme přesvědčivým výkonem sprovodily Kotlářku 2:0, za což jsme se odměnily výborným obědem v pizzerii. Odpoledne jsme se utkaly s Joudrs A, s kterými jsme odehrály velmi vyrovnaný a hezký zápas. Bohužel ke konci zápasu zasáhla vyšší Smyslmoc, kvůli které jsme prohrály 5:7. Pro nezasvěcené nastíním situaci. Vedeme 5:4, Joudrs na pálce. Odpal (o kterém jsem přesvědčená, že byl faul-ball, ale to vem čert, to je okamžité rozhodnutí rozhodčího), který se vykutálel za 3. metou do přihlížejícího publika, do odložených tašek a materiálu. Eliška instinktivně skáče mezi bagáž, hledá míč, nachází a háže na domácí metu. Následuje time s naším protestem, že se jedná o blokovaný míč, do kterého si koplo i pár diváků. Odpovědí nám je, že už je to zahrané a že Eliška neměla hrát (nutno podotknout, že E hrála proto, že nikdo nevyhlásil žádné rozhodnutí). Díky tomu nám doběhly 3 body, které zapříčinily naši prohru.

Na večerní zápas s Krčí už nikdo neměl ani náladu, ani síly (0:6), nicméně určitě za zmínku stojí excelentní vystoupení Šárky, která zasedla na post kečra.

 

Do nedělních bojů nás přišla podpořit Johana, u které stále klepe reprezentační forma (už v této fázi reportu prozradím, že Johan vyhrála za svůj homerun nejlepší pálkařku). Hned po ránu jsme si daly opět zápas s Tempem, který jsme dotáhly do tie-breaku. Srdcervoucí drama vyřešila mrcka na 9, díky které Aranka zaznamenala vítězný bod.

V cestě za finálem nám ale ještě stály opět Joudrs A. Ačkoliv bez psychologa, hladce jsme zvítězily 3:2 a šup na Storms Řepy. Zde se projevila naše bojovnost, vůle a zkušenost  - byly jsme odměněny vítězstvím 3:6. Jako třešnička na dortu nás tedy čekal 4. zápas dne, celkem 8. zápas víkendu a to finále proti bEagles. Na pokraji svých fyzických i psychických sil nastoupila naše devítka vstříc novým akcím. Ty na sebe nenechaly dlouho čekat a mnohým přihlížejícím mohlo připadat, že nejsou svědky softballového finále. Nicméně i přesto jsme to dotáhly do oblíbeného tie-breaku. Nyní už nebyl čas na hrdinství, proto jsme se striktně držely slov paní vedoucí "betonovat nebo 2 body". Homerun rakousko-krčské spojky to vyřešil, prohrály jsme 2:3. Upřímně řečeno, z pohledu kečra už víkend vypadal jako boje našich tenistů v Davisově poháru minulý víkend. Po x hodinách ve vymrzlé hale jsme byly rády, že jsme dostaly rozchod. Nicméně 3x sláva stříbrným mrkvím!

 

Závěr

- máme perfektní a jednotný teamový outfit
- Ajwan dodá fotky sponzorům
- turnaj jasné ukázal, že jsme ve výborné fyzické kondici
- kdo to ještě neví, Šárka má Hladinku
- kdo to ještě neví, Aranka má Houžvičku
- kdo se večer nudí, doporučuji partnerovi hřejivku

 

- pelda - 

Diskusní téma: Indoor turnaj ve znamení stříbra

Datum: 12.02.2013

Vložil: ajwan

Titulek: vymrskaly jsme stříbro, Mrkve !!!

Peldo, jsi nejen best - kečr, ale i best-reporter :-) Smála jsem se u toho úplně nahlas.-)
Holky, jsme zkrátka nejlepčíííí!!!

Přidat nový příspěvek