Je to poprvé, já nehraji sám...

07.05.2013 10:42

Zdravím vás milí příznivci našeho rozkošného sportovního spolku, plného energetických žen a mladých posil. Máme tady další softbalovou sezonu, která prozatím přinesla spoustu překvapujících momentů. Ale pěkně popořadě, ať na vůbec nic z našich kousků nezapomeneme.

Opět poprvé

Byl krásný jarní den, 20. duben. Na start jsme se postavily proti Kladnu, plny očekávání, jak to letos bude vypadat. O akčnost nebyla nouze, i stálice a opory si vybraly svoje erory. Doufejme, že napořád. Nutno ale říci, že se hodně pálilo, i když na rychlost a styl nabídnutého nadhozu to měla být střelnice mnohem větší. Tady chválíme paní vedoucí za hattrick v podobě 3 homerunů! Bravo! Bohužel ani to nás nakonec nespasilo a v tie-breaku jsme prohrály 7:8. Následující zápas už jsme si nenechaly vzít a rozstřílely jsme Kladno 10:0.

 

Oproti tomu nedělní výstup proti bEagles se nesl v duchu "nebudu pálit, byl bych doma bit". Tomu odpovídá i výsledek 0:7 a 1:6.

Po prvním víkendu tedy nevalné skóre 1:3. Co dodat - bylo to krásné, bylo to rozmanité, bylo to rozvážné, bylo to sladko-kyselé, pro někoho vrchol, pro někoho poznávání, spoustu z nás vidělo hřiště a pálku poprvé od října.... Prostě tenkrát poprvé.

 

-pelda-