Má to vůbec Smysl?

25.09.2012 09:03

 

První semifinálové utkání extraligy žen v softballu začalo v sobotu na SaBaTu opravdu sportovně. Díky nočnímu lijáku nebylo hřiště pod vodou ani vidět. Čekala nás tedy hodinová sestava jménem "Ženy s molitany", s kterou pravděpodobně vystoupíme na dalším všesokolském sletu na Strahově. Vyšší moc bude ovšem zažalována o náhradu škody jako je zničená francouzská manikůra většiny z nás, předčasná aplikace kontaktních čoček a jejich opotřebení a zašpinění teniskové obuvi Mizuno, kterou budu muset po 10 letech vyprat (ne, psa si nepořídim). Tímto žádáme paní vedoucí, aby se této kauzy ujala v duchu hesla "Vymáháme již 10 let!" 
 
Jak dokládají přiložené fotografie, ruku k dílu přiložila každá z nás...viď Skalíku?
 
Po vysoušecí fázi "Trhají se kusy antuky, dyť to rozmrdáte do mrtě" jsme se šly posilnit. Zde nutno pochválit Natku za úžasnej štrůdl a minipárečky (Bravo!!), Anouse babičku za famozní řízky a karbanátky (Bravo!!), vedoucí za obložené vaječné chleby (Bravo!!) a nás ostatní za pilné sežřání téměř všeho. Piknik na terase mne osobně poučil v tom, že nabízet takové mňaminy rozhodčím se určitě nevyplácí. Pro Kváču měl poté piknik osobní přínos, jelikož našla svůj zástrčník.
       
 
Po chvíli klidu na terase jsme byly opět vyhnány vysoušet, zametat rozhrabané, rozhrabat zametené. Hřiště by se dalo přirovnat k tekutým pískům, nicméně v kombinaci Rozhodčí-Bendič bylo rozhodnuto o zahájení prvního semifinálového zápasu od 16 hodin.
  
Kváčo, prosím tě zametej to pořádně, píšu si černý puntík do svých bonz desek
 
Co k samotnému zápasu dodat a jak to zhodnotit?
Zápas sám o sobě byl krásný, hrálo se nahoru dolů, hodně útočně, přesně tak, jak se na boj o finále sluší. K softballu patří ale i rozhodčí, což lze v této chvíli konstatovat jako "Bohužel". Sobotní klání jsme prohrály nakakonec 5:10.
 
Nedělní zápas již neměl žádnou dramatickou předehru krom Sereny Williams, což se ale spravilo pilulkou černého uhlí. Výborně se pálilo, dobře se bránilo, ale štěstí se opět přiklonilo na druhou stranu. I druhý semifinálový zápas jsme prohrály 2:5. 
 
Tak tedy See Ya na sv. Václava!
 
 

Diskusní téma: Má to vůbec Smysl?

Datum: 25.09.2012

Vložil: Káka

Titulek: Smysl to má...

...krásně zdokumentováno, popsáno.Snaha všech zúčastněných na všech frontách je evidentní, můžeme mít ze sebe radost...stále doufám a věřím, že se na nás štěstí usměje a úsilí bude korunováno vítěstvím v pátečním a sobotních zápasech...takže smysl to rozhodně má navzdory všem překážkám.Do boje!!!

Datum: 25.09.2012

Vložil: Pelda

Titulek: Foto

Džeku, můžeš na víkend nasadit prosím tě jinej výraz?

Přidat nový příspěvek