Od léta až po září, hrajeme furt s kuráží

11.09.2013 10:13

Jaro - léto

A jsme tu zpět po delší odmlce s komentáři k naším víkendovým vystoupením. Událo se toho opravdu mnoho, povětšinou se jedná o velmi neuvěřitelné zákroky, herní situace a výsledky. Nemá smysl vše popisovat, protože už si to samozřejmě vše nepamatuju a vzpomínat čertova kolečka či hru malomocných na krčském turnaji o Final Four ani nemá smysl. A vlastně ani nechceme. My nechceme. A nebudeme. Hledíme dál, ne do minulosti! 

 

Co se děje teď?

Na úvod je třeba nezaujatému čtenáři vysvětlit, že nám v letošní sezóně lehce ujel začátek: Faktickým vyústěním toho je, že se neúčastníme play-off. Naopak si zahraňujeme holou řiť v podobě přežití v Extralize. A jak to vypadá?

Na konci prázdnin jsme sehrály ještě ligové zápasy se Storms Řepy (8:3 a 3:6) , se SaBaTem (3:0 a 0:1) a Joudrs (2:5, 0:3). Kupodivu s Joudrs se jednalo velmi vyrovnané zápasy a naše hra se hodně srovnala do normálu. Nicméně všechno to nestačilo, abychom se kvalifikovaly do play-off, tedy nyní hrajeme o 7. místo v Extralize s Kladnem.

 

Boje o 7. místo a hvězdné zákroky

Abychom si to pořádně užily, hraje se vždy 1 zápas denně na 4 vítězná utkání. V současné době máme za sebou 1. hrací víkend, kdy jsme Kladno smetly 6:2 a 8:1. Oba zápasy famozně odházela Džekí, u které je potřeba vyzdvihnout psychickou odolnost, díky které se srovnala s jednotlivými výroky hlavního rozhodčího. Bravo děvče, je vidět, že s psychologií máš v posledních týdnech hodně společného, nechodíš ty někam na soukromé hodiny? Dalším famozním kouskem byl "skoro"homerun Elišky...čo chýbalo. Příště si ty ploty musíme postavit regulérně a ne na chlapskou vzdálenost! Naprostým vyvrcholením bylo neuvěřitelné střídání, které se zrodilo v hlavě Anouse (Anousku bravo myslím, že by sis mohla podat přihlášku na hlavního trenéra fotbalové reprezentace, tam se teď nějak uvolnilo místo či co. A kaučovat anarchistickej tým umíš dobře). Na pálku byla vyzvána letitá opora týmu Skalík (z foyer dogoutu víme, že se jí moc nechtělo). Krátce, rychle, rychleji...bum ho! Kvalitu odpalu asi moc rozebírat nebudeme (slovy autorky: "Jednalo se o regulérní odpal na 7, a ne o vytroušenou žabku na 3"), důležitější je efekt. Skalík sprintuje na 1. metu - probíhá, usiluje o 2. metu - probíhá, s úsměvem na rtech a smrtí v očích běží již na kyslíkový dluh na 3. metu - probíhá a s maximálním zrychlením dosahuje i mety domácí! Celý dougout je na nohou, díky Skalíku, díky tobě jsme vyhrály rozdílem! Ihned po zápase přichází famózní zpráva "Zlatá tretra 2014 má Bolta i Skalíka"

- pelda - 

Diskusní téma: Od léta až po září, hrajeme furt s kuráží

Datum: 17.09.2013

Vložil: Náťa

Titulek: Hvezdny mrkve

Peldo, pises to proste skvele, nejen ze si to zive predstavim, ale jeste se u toho nasmeju:-)) hvezdy!!!!

Datum: 11.09.2013

Vložil: bíža

Titulek: Kladno, Kladno, pošleme vás na dno!

Díky všem hvězdám, díky reportérce za skvělá komentář, díky fotografce za profi fotky!

Datum: 11.09.2013

Vložil: Luca

Titulek: hvezdy

vynikajici :D jste skvely!! diky!

Datum: 11.09.2013

Vložil: kváča

Titulek: fotky?

Ať jukám jak jukám, ve fotogalerii žádné fotky z 2013 nevidím...?

Datum: 12.09.2013

Vložil: Pelda

Titulek: Re: fotky?

No technická chybička nebyla na vašem přijímači, leč na mém odesílači. Fotky už tam jsou.

Přidat nový příspěvek