Orel, Beagle, Čechie, alkohol se nepije

18.09.2012 19:55

 

Sobotní podvečer se na Joudr nesl v duchu Final Four. Tedy extraligovém turnaji, jehož vítěz pojede na Pohár vítězů pohárů. Od 17 hodin proti sobě na hřišti A nastoupila Kotlářka vs. Joudrs a na hřišti B Čechie vs. BEagles.

Jakožto hostující tým jsme začaly na pálce hodně razantně a hned jsme se vrhly do vedení 1:0. Pak nás lajnap típ, takže jsme šly bránit. Na prkno se postavila protřelá nadhazovačka Eliška, která byla na tomto turnaji poprvé. Nicméně i přes svou premiéru unesla tíhu okamžiku a lehce si poradila s prvními třemi pálkařkami i dalšími 5ti inningy. Celý zápas byl velmi dramatický a svůj brutální náskok jsme zuby nehty bránily. Nicméně jsme i zuby nehty bránily jakékoliv přidání dalších bodů. Takže netrvalo dlouho a skóre se vyrovnalo. 

V 5. inningu jsme zahrály škatulata hejbejte se a na prkno šla Džekýna (ano, to je ta, co nechala kečráky v práci se slovy, že jsme vostrý holky a můžem hrát navostro!). Nutno podotknout, že házela nádherně a držela krčský útok až do konce 7. směny. Při stavu 1 aut holt jeden nadhoz nevyšel a Pochina nás svým krásným homerunem z finálových bojů vyřadila. Nevěšme ale hlavy, zápas to byl krásný, dramatický a kdybychom víc zaútočily a nedělaly zbytečné chyby, mohlo být vše jinak. Ponaučení pro příště, lépe řečeno na sobotu, kdy se s orlo-psím týmem setkáme při dalším semifinálovém boji, tentokráte ale extraligovém.

Zdravím vás tímto až z dalekého Kolína nad Rýnem a mám pro vás jedno doporučení... Nežli býti v lihu, kup si radši knihu!

 

- pelda - 

Diskusní téma: Orel, Beagle, Čechie, alkohol se nepije

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek