A jde se do play-off!

02.09.2012 21:05

A je tu konec základní části, po které jsme se umístily na krásném 2. místě. Takže Bravo k takové malé stříbrné medaili. To celé znamená, že jdeme do play-off na družstvo zelených Ptáků.

 

Sobota

Velkou chválu si zaslouží slečna Džekýna, která nádherně odházela oba dva sobotní zápasy proti Storms. Nutno podotknout, že rozhodčí si konečně všimili, jak umí rámovat metu ve strike zóně. První zápas skončil jednoznačně rozdílem v 5. inningu 9:0 v náš prospěch. Druhý zápas skončil také jednoznačně, tentokrát 1:0 bodem z 1. inningu. Jako největšího útočníka bych si dovolila označit paní Hulču, která svým kontaktním slepem odpálila až k plotu. Bohužel dušnost a dýchavičnost jí típla už na 1. metě. Nicméně bravo Huli....i ta 40. letá paní pálí líp než celé Dřepy.

 

Neděle

V neděli proti SaBaTu na prkno nastoupila pro změnu Džekýna. Výkon byl opět famózní, i když slepý catcher měl občas blbý kecy, že to háže do středu. Díky Aranky homerunu (oběhnutý) jsme se v 3. inningu ujaly vedení 2:0. V 5. inningu jsme přidaly ještě boďánek zajišťováček a první zápas byl náš. Tím jsme si definitivně pojistily 2. místo v Extralize žen do nadcházejícího play-off.

Do druhého zápasu, který už nic neřešil, jsme nastoupily v netradiční sestavě. Posuďte sami z line-upu. Petrásek úžasně házel a aspiruje na velkou konkurenci na postu "prkno". Adélka super obrana domácí mety, Helča s Ajwan boží zákroky na 3. metě, Anous výborná betonáž spojky, Skalík krásnej úsměv do zadního z dvojky, Týnka krásná teč běžce deroucího se na 1. metu, Pelda cukací záchvaty na devět, Kváča technicky dokonalý sprint k plotu z osm, Johan přesvědčivé chytání luftů oběma rukama na sedm. To vše kaučované vyzívanou Džekýnou (nebo vozývanou?). Zápas jsme prohrály 0:2, ale užily jsme si legraci. Tu nám tedy ke konci trošku zkazil pan rozhodčí, ale chápu, že nedělní pohádka v TV nečeká a je potřeba urychlovat.

 

Co k tomu v závěru dodat? Bylo to naprosto famózní, náš výkon bral dech i kaučům soupeře. Potvrdilo se, že naše hra se vymyká všem softballovým poučkám a tedy není potřeba na nás plácat videokazetkami. Double domácí-2. meta hrají jen zkušená a otrlá družstva!

Cechie-line-up

-pelda-

Diskusní téma: A jde se do play-off!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek