Servaly jsme celou Moravu

25.06.2012 10:59

Víkendové klání na SaBaTu bylo velmi poučné, vyčerpávající a nakonec i dramatické. Můžeme se sebevědomím říci, že v sobotu jsme si v pohodě poradily s Ostravou (11:0, 11:1 ve 4. inningu). Lví podíl na tom mají naše nadhazovací esa, která nedovolila téměř žádný kontakt soupeře s míčem. Útok byl naprosto famózní, takže jen tak dál! Pozápasový rozbor byl velmi přínosný hlavně v oblasti PKZ, telefonních aplikací, různých jiných aplikací, rozboru časopisu KATKA a kamarádů do zásuvky.

V neděli nás čekal mnohem vzpurnější soupeř Kunovice a ani tentokrát jsme nezklamaly.

První zápas jsme hladce vyhrály 7:0 v  5. inningu a to zvláště krásnému home-runu naší Džekundičky - Bravo a 3x sláva na tvou počest (i když jsi pořád počestná??). Elán lehce opadl po 35min pauze, takže tomu napovídal i rozjezd zápasu 0:3 v náš neprospěch. Díky několikaletým (několikadesetiletým) zkušenostem pár dorostenek z našeho oddílu jsme si vypěstovaly psychyckou odolnost vůči průběhu hry. Tedy do laufu jsme se dostaly v 6. inningu, kde se nám podařilo stáhnout na 2:3. Psychycky vyrovnaná Džekulinda s chladnokrevným výrazem ve tváři vystála metu, tudíž rázem se stav vyrovnal na 3:3. Další šňůra už se zvrtla, takže hurá tie-break už je tu. A světe div se - hráčka z 2. mety si ani neškrtla, bod neudělala a to se trestá. Na naši 2. metu nastoupila jedna z nejrychlejších běžkyň, kadetka Johan (je pravda, že se snažila rozbíhat 7 inningů předtím). Anouz IB (předchozí start na pálce byl mega trojmeťák) - 1.,2. obsazená. Adélka další přesná ulejvka, Johan urputný běh na 3..přehoz...Johan krádež domácí mety!

Hurá...z víkendu si neseme 4 vítězství! Velký dík patří všem zúčastněným. Poslední víkend se opravdu vydařil a to jak ze sportovní, tak společenské stránky.

- pelda -

Chceš to nějak okomentovat?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek