Předvánoční pěvecký nácvik

05.11.2012 10:34

Tak se ti mi nějak zastesklo a hádej na koho jsem si vzpomněl. No, na tebe...manžel je ve Varně? Jo ve vaně...aha, tak se měj.

Taky se vám po mě stýská? V tom případě mám návrh, protože je potřeba, aby to někdo rozčísnul. Dne 8.-9.12. se na venkovském sídle u Boxanů koná od sobotního odpoledne sraz všech zasloužilých medailistek.

Na programu bude schůze co a jak dál (jestli nám teda Háňa a Eliška chtěj něco říct), pochvala za odvedenou sezonní práci (podle mě jsme se ještě dost nepochválily), individuální pochvaly za výkony jednotlivců (zvláště si myslím, že jsme se během roku všechny zrychlily na metách a v semifinále už nikomu na pálce nepadaly ruce) a pěvecký nácvik fandících pokřiků. Následovat by měla debata o vizích na příští rok, naše sny a cíle. Celá schůze bude zpestřena pojídáním pochutin a popíjením popitin. Pro zpestření můžeme vyndat karaoke (abychom nebyly ochuzeny o pěvecká vystoupení některých spoluhráček). 

Čekám tedy na vaše reakce niže v chatu. Vzhledem k avizaci měsíc dopředu prosím, aby si všechny z vás zajistily hlídání pro manžely, milenky, děti, psy. Slibuju, že manžel ve vaně nebude.

Váš oblíbený kečr, Pelda

Diskusní téma: Sláva mrkvím, i když nekvetou

Datum: 22.11.2012

Vložil: Ajwan

Titulek: joo:-)

Počítám s kalbou, už ji zase potřebuju,neb ta minulá už mi vyprchala z žil:-)))

Datum: 07.11.2012

Vložil: kva

Titulek: psi taky?

Krásná Kečo, chápu to správně, že si mám zajistit hlídání pro Bardu? Vloni byl přece vzornej...? Kva

Datum: 06.11.2012

Vložil: Eliza

Titulek: Kalba!

Já se rozhodně přidávám, jako správná vedoucí dorazím a budu moralizovat (jako vždy po druhé lahvi vína :-)) Píšu si do svého "papírového" diáře a těším se :-D

Datum: 06.11.2012

Vložil: Háňa

Titulek: můžu

Je to divné, ale já opět mohu :-)
Tedy snad se to do měsíce nezmění, i když bych asi byla šťastná, kdyby se to nějak změnilo, ale tento termín bych si stejně nechala pro Vás. Už ho mám ve svém bezdrátovém, ale bohužel ne Blueberry, ale Sony Xperia :-)

Datum: 05.11.2012

Vložil: Pelda

Titulek: kalba ve vaně

...no ono o tom ještě neví, takže pokud by to mělo ohrozit účast dvou zmíněných čísel, tak ho odvolávat nebudu. Ovšem Jackie, v tom případě není volný letiště:-)

Datum: 05.11.2012

Vložil: Terez

Titulek: Diky, Peldo, ze to nema na starost Anous, ale Ty! :-D

Holky, ja bych desne rada prijela, ale v sobotu 8.12. mam neco odpoledne s Elou a pak bych ji musela nechat slozite hlidat, ani nevim koho, pac Pip bude tou dobou v Koreji (doufam, ze v ty Jizni...)
Takze fakt dekuju za pozvani, ocenuju to :-D A neskutecne me sere, ze nemuzu! Ale to uz je jina vec.. :-(
Kdyby se jeste neco zmenilo, dam vedet a privezu vlhky buchty a tak..
Mejte se zatim!
T.

Datum: 05.11.2012

Vložil: Káka

Titulek: Hurá...

...konečně se organizování někdo ujmul...nic jiného než souhlas mě nenapadá!!!Donesu, co bude potřeba nebo co uznám za vhodné...manžel ve vaně by nával mrkví určitě nepřežil, takže ho raději nech hlídat...
Anousku, sluší Ti to teď čím dál tím víc, řekneš nám, čím to je?Zase bude představování...:)))

Datum: 05.11.2012

Vložil: Anous

Titulek: Re: Hurá...

Káko - původně jsem četla, že "manžel ve vaně by mával mrkví", ale pak jsem si to přečetla znovu a všechno se vysvětlilo :-) Ne že bych neuměla číst, ale mám ještě z víkendu oči plné pilin!

Datum: 05.11.2012

Vložil: Hulča

Titulek: Re: Re: Hurá...

V návaznosti na Anouskovy fantazie prohlašuji, že pokud nevysmahnete od májovýho barmana můj nejoblíbenější song, o kterém jste si myslely, že snad ani neexistuje, tak ... stejně přijedu! ;o)
Takže dámy, šroubujéééém!

Datum: 08.11.2012

Vložil: song

Titulek: Re: Re: Re: Hurá...

A pro nás vzorně a včasně odcházející domů k rodinám, co ej to za song?

Přidat nový příspěvek